Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Theo_v.d_HeijdenDeze week valt bij iedereen van 16 jaar en ouder de enquête in de bus. Deze enquête gaat over samengaan van Bernheze en Maasdonk tot een gemeente. Iedereen van 16 jaar en ouder mag zijn mening geven. De belangrijkste vraag uit de enquête moet U zeker invullen! Dat is de vraag: “Bernheze en Maasdonk samen JA of NEE”.

Maakt gebruik van de mogelijkheid om invloed uit te oefenen. Als de meerderheid van de inwoners vindt dat de fusie niet door mag gaan, dan stopt het per direct. Draagvlak bij de inwoners is van groot belang. Anders krijgen we een slepend proces dat 10-tallen jaren gaat duren. INVULLEN!

De enquête over de voorgenomen fusie tussen Bernheze en Maasdonk moet echt iedereen boven de 16 jaar invullen. Als U geen enquête hebt ontvangen meldt dat dan bij de SP. Wij zorgen dat U alsnog een enquête krijgt. Om de enquête goed te kunnen invullen, hebt U de juiste informatie nodig. Deze week valt ook de SP herindelingskrant in de bus bij bijna 10.000 huishoudens. Daarin staat alle informatie kort en overzichtelijk op een rijtje. Mocht U behoefte hebben aan uitgebreidere informatie kijk dan op: www.bernheze.sp.nl of op www.bernheze.org.

Informatie kunt U ook aanvragen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Indien U behoefte hebt aan een persoonlijke toelichting maak dan een afspraak met de SP Bernheze via de website. De SP Bernheze zal contact met U opnemen om U te helpen aan de informatie die U wenst. Het is voor de besluitvorming van groot belang dat de politiek weet wat de inwoners willen. U bent aan het woord. Vul dus a.u.b. de enquête in. Alleen bij een hoge opkomst kan de uitslag serieus genomen worden. Laat U stem niet verloren gaan!

Stemadvies SP:

Financieel is de samenvoeging voor de inwoners van Bernheze een Nadeel.

De afstand tussen bestuur en burger wordt weer groter en is dus voor de inwoners van Bernheze een Nadeel.

De samenvoeging is voor de lange termijn geen duurzame oplossing en is dus voor de burger van Bernheze een Nadeel.

ADVIES van de SP: ZEG “NEE” TEGEN DEZE FUSIE.

 

Contact

Vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem contact op met: Toon van Vugt (tel 0413-292870) voor Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode. Als u SP lid wilt worden. Internet: www.bernheze.sp.nl

 

Theo van der Heijden

Fractievoorzitter SP