Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

abdij.jpgWe willen zo graag vooruit, recht op ons doel af. Maar bij belangrijke beslissingen of bij problemen is het vaak moeilijk om met je hoofd de juiste keuze te maken. Je draait in kringetjes rond, wikt en weegt en komt er niet uit.

Dat kost veel energie die ten koste gaat van je creativiteit. Dan kan het beter zijn om gewoon eens rustig alles ‘braak te laten liggen’. Geef maar eens toe dat je er niet uitkomt en geef je over aan het ‘niet weten’. Wees stil en laat het gewoon gebeuren, zonder dat jij iets forceert.
Dit thema gaan we op zaterdag 13 december uitwerken in de dans. We gebruiken muziek uit alle werelddelen: stampende drums, klassieke pianomuziek en alles wat daar maar tussenin kan liggen. De muziek neemt ons mee op een ontdekkingsreis door onze dans en ons leven.We dansen eerst de chaos en de verwarring en laten dan steeds meer los.We werken toe naar de rust, de stilte, de overgave. Net als in deze tijd vanhet jaar: de natuur komt in een rustperiode, het lijkt of er nog maar weinig leven in zit. Maar, terwijl alles braak ligt, ontstaat er onder de grond alweer de kiem voor iets nieuws, zonder dat we er moeite voor hoeven te doen.Datum en plaats
Zaterdag 13 december van 13.30 tot 16.30 uur.Locatie: Abdij van Berne (tuinzaal), Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk.
Kosten: € 18,50,- , inclusief koffie/thee.
Opgave: Annemieke Brinkman, T 06-10298944/ 0412-652745,E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          www.commovare.nl.Annemieke Brinkman: “In Commovare komen mijn opleidingen en ervaring op het gebied van (integrale) psychologie, communicatie en dans samen. Ik gebruik beweging en dans als middel om mensen, ook zonder woorden, met elkaar te laten communiceren. Daarnaast adviseer en begeleid ik organisaties bij het inzetten vancommunicatie als instrument om mensen te beroeren, in beweging te zetten. Zo ontstaat er verbinding.”