Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

20070315-wvdl-kerk_heeswijk_1_medium.jpgOp zondag 22 maart a.s. wordt in het Willibrordcentrum in Heeswijk ( op/aan het kerkplein) door werkgroepen van ZLTO – KVO en Parochie weer de jaarlijkse snuffelmarkt georganiseerd. De opbrengst zal geheel in de spaarpot gaan voor de renovatie van de grote toneelzaal.

Tussen 10.00 en 15.00 uur bent U van harte welkom om eens lekker te neuzen tussen een keur aan artikelen zoals: (klein)meubels – huishoudelijke spullen – electra en electronica – leding/tassen/riemen – boeken/cd’s.

Tot 13.00 uur is de toegangsprijs € 2,00, daarna € 1,00 en kinderen tot 12 jaar hebben (mits onder begeleiding van een volwassenen) gratis entree.

In de coffeecorner is tegen een heel schappelijk prijsje een lekkere consumptie beschikbaar, zodat U ook even heel aangenaam kunt pauseren bij Uw jacht naar dat ene speciale artikeltje. De werkgroepen hebben sinds de snuffelmarkt van vorig jaar weer veel bijzondere en goede spulletjes bij elkaar verzameld en het is verrassend om te zien wat U allemaal voor een heel schappelijk prijsje kunt bemachtigen.

Dat neemt niet weg dat  goed bruikbare spullen altijd welkom zijn als aanvulling op het assortiment. U kunt daarvoor contact opnemen met Harry v.d. Berg – tel. 0413-291865 of zelf inleveren op zaterdagochtend in het Willibrordcentrum, waar de werkgroepen klaar staan om U  te verlossen van Uw overtollige voorraad.