Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

miek_pot_1.jpgBoekhandel Berne bestaat dit jaar 50 jaar, een halve eeuw boeken op spiritueel, theologisch en pastoraal vlak. Het past bij Boekhandel Berne om dit op geestelijk gebied te vieren.
Ter gelegenheid van het feest zal Miek Pot op zaterdag 10 oktober haar lezing ‘Werk en spiritualiteit’ houden, over ‘passie in het werk’, want wat zou Boekhandel Berne zijn zonder de passie van de mensen in het pastoraat, in de geestelijke begeleiding.

Miek Pot schreef over haar ervaringen als kloosterling, haar ervaringen bij de geestelijke zoektocht naar God. Miek Pot zal spreken op zaterdag 10 oktober om 14.00 uur in de abdijkerk van de Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk. Wanneer u het verjaardagsfeest van Boekhandel Berne wilt meevieren, dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bevestiging van uw opgave geeft recht op een entreekaartje en een exemplaar van het boekje ’Werk en spiritualiteit’, dat u na afloop van de lezing kunt krijgen in de boekhandel, waar Miek Pot haar boeken zal signeren.

De entreeprijs, te voldoen aan de ingang van de abdijkerk, bedraagt € 2,50 die geheel ten goede zal komen aan het project Solidair met India van de Missieprocuur van de Abdij van Berne (www.solidairmetindia.nl).