Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

abdij.jpgLia Koppens neemt de bezoekers van Meditatief Avonduur van woensdag 18 november vanaf 20.00 uur mee in het thema STROMEN. In de Abdijkerk van Berne is het koorgestoelte wederom het decor van een uur rust, bezinning en inspiratie. Met teksten, stilte en muziek.

Dit keer wordt de muziek verzorgd door harpiste Sophie de Greef. Lia Koppens over Stromen: “Wij zijn verbonden met de stromen van Eden. Het land met het levend en levengevend water laat zich kennen tot op deze dag.Stromen zal het water zodat je het zult blijven kennen, zoals de dorst weet heeft van water.” Meditatief Avonduur, georganiseerd door Berne Anders, is gratis te bezoeken, begint om 20.00 uur en eindigt om 20.45 uur. Na afloop van het meditatieve gedeelte in de Abdijkerk is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie.  

Het laatste Meditatief Avonduur van 2009 vindt plaats op woensdag 16 december met Annemarie Dortmans en muziek van Eleanor de Groot (blokfluit en viool).

 

Koorgestoelte van de Abdijkerk

Als locatie voor de succesvolle meditatieve activiteit is bij Meditatief Avonduur gekozen voor het koorgestoelte van de Abdijkerk. Deze wordt speciaal voor de gelegenheid stemmig verlicht, zodat een warme, geborgen sfeer ontstaat. Deze spirituele setting draagt bij tot een avontuurlijk en inspirerend avonduur in de abdij.

Meer informatie vindt u ook op www.abdijvanberne.nl.

Abdij van Berne

Abdijstraat 49 – 4573 AD Heeswijk

0413-299299