Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

WereldWinkelZondag 14 maart zullen de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther weer aanwezig zijn in de Abdij van Berne om lekkernijen en cadeauartikelen te verkopen.
Elke 2e zondag van de maand staat de  Wereldwinkel Heeswijk-Dinther  met een stand in de Bernezaal van de Abdij van Berne. Kerkgangers kunnen na de Heilige Mis een bezoek brengen aan de stand en een keuze maken uit originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen.

 Deze keer is het aanbod gericht op Pasen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Koop je een cadeau van de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt.

 Tevens zullen zij ook op Witte Donderdag, 1 april, vóór aanvang van de Witte Donderdagviering aanwezig zijn in de Abdij van Berne. Kerkgangers kunnen dan wederom een keuze maken uit het ruime aanbod. De aankoop kunnen ze dan bij het altaar leggen.

De Abdijgroep maakt er dan Paaspakketten van en zorgt er voor dat de pakketten een goede bestemming krijgen.  Op deze manier steunt u met uw aankoop 2 goede doelen. U doet toch ook mee!

 Tijdens deze verkoopdagen kunnen ze natuurlijk niet alle producten meenemen. Nieuwsgierig naar de (h)eerlijke levensmiddelen en de originele cadeaus? Op de foto een greep uit het assortiment om een overheerlijk Paasontbijt te serveren. Loop gerust eens binnen aan de Jonker Speelmanstraat in Heeswijk-Dinther. De  openingstijden van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther zijn woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.