Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

dintherse_kerkManon van den Broek is benoemd als de nieuwe pastoraal werkster voor de nieuwe parochie in Sint-Oedenrode. Zij completeert het pastorale team, dat verder bestaat uit diaken Frank van der Geld en de pastores Paul Rens en Vincent Blom.

 

 Van den Broek volgt Jos van den Bosch op, die ontslag vroeg omdat hij moeite had met de nieuwe fusieparochie. Hij is inmiddels pastor in Gemert-De Mortel. Van den Broek werkt nu nog in de parochies van Heeswijk, Dinther en Loosbroek. Zij is getrouwd en moeder van drie kinderen. Na haar studie aan de landbouw-universiteit van Wageningen en een carrière als docente studeerde zij in Utrecht theologie. Van den Broek is sinds 2005 actief in haar huidige parochies. Daar richt ze zich onder meer op het jongenpastoraat, de katechese rond eerste communie en vormsel en diakonie.
Van den Broek start op 1 mei op haar nieuwe post in Sint-Oedenrode. Vanaf dat moment is de organisatie van de nieuw gevormde Odaparochie definitief rond. De vijf voormalige parochies Sint-Oedenrode, Eerschot, Nijnsel, Boskant en Olland gaan daarin op.

 Bron: Eindhovens Dagblad