Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

biljartenHet libre C3 team van biljartvereniging Elsie Heeswijk-Dinther, is afgelopen week thuis kampioen geworden van District ’s-Hertogenbosch en omstreken.De C3 klasse is een klasse waarin de deelnemers serieus en fanatiek zijn en zij dienen het gehele jaar op hun hoede te zijn als ze kampioen willen worden, een nederlaag kan zo ’t kampioenschap kosten.

De laatste wedstrijd van dit competitiejaar 2009-2010 werd thuis gespeeld tegen Asperia-Aqua-rest ook uit Heeswijk-Dinther, die hun thuiswedstrijd gelijk hadden gespeeld tegen team Elsie. Het Elsie team had een doel voor ogen, winnen en Kampioen worden.

Het was spannend en na 2 partijen stond het 14-13 maar hiermee kon team Elsie zich nog geen kampioen noemen. De laatste partij moest de doorslag geven. Deze werd gewonnen door Michael Blokx, met een moyenne van 4,762 en een hoogste serie van 24 caramboles. Team Elsie had 24 punten gescoord.

Michel Blokx, Rien de Visser, Ben de Visser en reservespelers Berry Gordijn en Jeroen van den Bosch zijn kampioen, klasse Libre C3, poule B. 

Jongens proficiat met dit behaalde resultaat en nog veel succes toegewenst.