Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

beatrixWaar het voorheen feest was in Heeswijk én in Dinther, gaat het nu één groot feest worden op het marktplein. Overdag zijn de alom bekende spelen van zowel het Oranjecomité van Heeswijk en Dinther te vinden op het marktplein. Maar wat is er naast dit unieke gezamenlijke middagprogramma nog meer te vinden?! Kasteel Heeswijk & De Toren zorgen voor een mooi terras op Plein 1969. Neem lekker plaats op het terras en geniet van een heerlijk drankje, terwijl de kinderen zich vermaken en deelnemen aan de spelen!
Waar het Oranjecomité eindigt, gaan De Toren en Kasteel Heeswijk van start met het muzikale Oranjefeest. Speciaal voor dit Oranjefeest staat er op 30 april een feesttent op Plein 1969. De gehele dag en avond is deze tent vrij toegankelijk en hoeft u hiervoor geen entree te betalen!

Vanaf 18.00 uur zal DJ Marcel V. zijn muzikale kunsten vertonen achter de draaitafel. Marcel, onze buurman uit Berlicum is voor velen geen onbekende als DJ. Hij draait regelmatig op feestjes en partijen vanwege zijn goede allround muziekkeuze. Voor jong en oud wordt dit een gezellig feestje en daarmee de perfecte aftrap van het avondprogramma!

Omstreeks 20.00 uur maakt coverband ‘No Problem’ zijn opwachting in de feesttent. Deze band speelt leuke rock-, pop- en discohits, van U2 tot ABBA en Kings of Leon tot The Trammps. Een leuke band, met grote invloed uit Heeswijk-Dinther!
Met de muzikanten: Hans Achterberg, William van Grinsven, Harry van de Sterren, Gerrit Stubbe, William Verhoeven en zangeres Stefanie Achterberg gaan we er een geweldig feest van maken in de feesttent!!