Pupillen__F11Prinses Irene 1-Altior 1   Uitslag 9-12 Be Quick 2- Altior  2  Uitslag !5-5 Prinses Irene 2 - Altior 3  Uitslag 14 - 8 Be Quick 4 - Altior 4  Uitslag 8-5 Altior 5- Bladella 5  Uitslag 5-6

BMC Recreanten – Altior Recreanten

Wat hadden we er weer zin in vandaag !

Iedereen werkte voor de volle 100% voor de bal en de aanvallen liepen ook lekker. Zoals elke wedstrijd krijgen we de bal gewoonweg niet door dat gele pokkeding ! Het mooie van deze wedstrijd was dat iedereen wel de kans kreeg om te scoren, maar het verzuimde om deze erin te mikken. De 10 doelpunten van BMC waren ook goed uitgespeeld met hier en daar een slippertje van onze kant. Maar ach, what else is new ?  Volgende week thuis de return tegen Avanti, onze laatste wedstrijd van het seizoen.

Tovido E2 – Altior E2

Vandaag reisde we af naar Esch, onze laatste wedstrijd tegen Tovido.

De 1e helft ging mooi gelijk op. Altior en Tovido hadden beide een paar schoten op de korf maar geen eentje trof doel. Net voor rust kwam Tovido onterecht met 1 - 0  op voorsprong. Een zuiver verdedigde worp werd gewoon goed gekeurd. In de rust kregen de meiden een pep talk.

Na de rust hetzelfde spelbeeld als in de 1e helft, beide partijen mooie schoten, Tovido maakte

2 - 0 en dat was direct de eindstand. De strafworpen werden weer door ons gewonnen 4 -3.

Altior F1 – VVO F2               Uitslag: 4-3

Boskant F1 – Altior F1          Uitslag: 0-7

De Korfrakkers F2 – Altior F2          Uitslag: 1-9

De Korfrakkers F4 - Altior F3           Uitslag: 5-1

Avanti Welpen - Altior Welpen

Een veld vol met toeschouwers en toeters, was best wel een beetje spannend.

Na een super vlugge start van de tegenpartij, stonden we binnen een paar minuten achter met 2-0.

Maar wij wilden ook zo graag ! En het lukte 2-1. Om de beurt konden we op hoge snelheid doelpunten maken. Met de rust was het dan ook al 5-4 !!!

In de tweede helft mocht Emma voor de eerste keer meespelen. Goed gedaan meisje !

De tweede helft kon Altior veel bij de eigen korf komen. Treintje, overgooien en er tussen springen, het lukte allemaal. Allebei de partijen wisten niet meer te scoren. Avanti is misschien wel kampioen, maar wij hebben met de strafworpen gewonnen met 4-1 !! Kei goed.

Na de wedstrijd hadden we nog een verrassing voor de tegenpartij omdat ze een kampioensfeest hadden. We gaven ieder ons eigen meisje een “bloem”lollie.

Nu zijn we klaar met de wedstrijden. We kunnen bijna niet wachten om na de vakantie weer te beginnen. Ellen en Sanne bedankt voor het leuke jaar, en kom volgend jaar maar eens naar ons kijken !! Anne, Femke, Maud, Vera, Sharyn, Eline en Emma. (en niet te vergeten Mirthe en Tessa)