Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 

abdij1Op woensdag 20 oktober neemt Annemarie Dortmans u vanaf 20.00 uur mee in weer een editie van Meditatief Avonduur in de Abdijkerk van Berne. Hier proeft u stilte, voedt u uw gedachten en komt u even tot rust.. Tederheid is dit keer het thema voor een uurtje meditatie, inspiratie, stilte, muziek en bezinning.

Annemarie Dortmans geeft een uitleg hierbij: “Daar waar mensen een verlangen hebben naar het onderhouden van de zachte kracht van tederheid in hun hart, zal vanzelf een nieuwe levensenergie ontstaan, die als een stroom van levend water de harten voedt van de mensen om hen heen.” Ter ondersteuning is er boventoonzang van Petra Roos; een zeer bijzondere zangvorm die goed aansluit bij het thema.

Na afloop van het meditatieve gedeelte in de Abdijkerk is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie in de Bernekringzaal van de abdij. Meditatief Avonduur begint om 20.00 uur, maar u bent al welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

 Het volgende Meditatief Avonduur is op woensdag 15 december. 

Unieke locatie

Als locatie voor de succesvolle meditatieve activiteit is bij Meditatief Avonduur gekozen voor het koorgestoelte van de Abdijkerk. Deze wordt speciaal voor de gelegenheid stemmig verlicht, zodat een warme, geborgen sfeer ontstaat. Deze spirituele setting draagt bij tot een avontuurlijk en inspirerend avonduur in de abdij.

 Meer informatie vindt u ook op www.abdijvanberne.nl.

Abdij van Berne
Abdijstraat 49
4573 AD Heeswijk
0413-299299