Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Alpe DHuzes Angelien sponsoringHet begon met het verzoek van een zieke medewerker: “Zouden jullie mijn broer, die meedoet aan Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, willen sponsoren?”. Het werd een actie die medewerkers en leveranciers van Laverhof met betrokkenheid en enthousiasme ondersteunden. Het resultaat? Bijna € 11.000,00 werd er ingezameld voor Alpe d’HuZes.

“We hebben de naam van Angelien gekoppeld aan het benefietdiner, omdat zij degene was die vroeg om haar broer te sponsoren. Maar met deze actie willen we ook andere ernstig zieke collega’s ondersteunen. En wie kent er niet iemand die kanker heeft of daaraan is overleden? Angelien staat symbool voor heel veel kankerpatiënten”, aldus Tom Serier, teamleider facilitair van Laverhof Cunera/De Bongerd.

Het verzoek van Angelien bracht veel teweeg binnen Cunera/De Bongerd. De zolder van beide huizen werd opgeruimd en artikelen die er al jaren stonden en niet meer werden gebruikt, werden aangeboden op Marktplaats onder de naam Zolder leeg voor Alpe d’HuZes. De personeelsvereniging schonk een bedrag voor de actie. Medewerkers stelden hun ziekteverzuimbonus beschikbaar. En op 20, 21 en 22 maart zat de Aula vol met familie, medewerkers en donateurs die voor 49 euro konden genieten van een heerlijk diner, klaargemaakt en uitgeserveerd door medewerkers van Laverhof die hun vrije tijd graag beschikbaar stelden voor deze actie.

Tom Serier: “De belangstelling voor het benefietdiner was enorm. Binnen korte tijd was de eerste avond volgeboekt en niet lang daarna ook de tweede en derde avond. Alles wat we voor die avonden nodig hadden, werd beschikbaar gesteld door onze leveranciers. De volledige opbrengst komt zo ten goede aan Alpe d’HuZes. Dat is geweldig!”

Broer Arie van den Berg fietste elke avond tijdens het diner gesimuleerd de Alpe d’Huez op. Op 6 juni gaat hij zes keer de berg op en af, voor Angelien en al die anderen. Een tocht van zo’n 13 uur. Maar opgeven is geen optie. “Dat doet Angelien ook niet.”

Kijk voor meer informatie over Alpe d’HuZes en de fietstocht van Arie op: www.opgevenisgeenoptie.nl - actiepagina’s 2013 – Arie van den Berg

Het benefietdiner werd mede mogelijk gemaakt door: Bakkerij Doomernik, Heerkens Groente en Fruit, Boermarke, Gall & Gall Heeswijk, Van Hoeckel, Miranda’s Bloemensalon, Wijnhandel Henri van Iersel, Dataplus, Wereldwinkel, Gebroeders van der Plas, Jules Goossens Bliksembeveiliging, Van Helvert Recycling, personeelsvereniging Zonder Zorgen, familie Verkuylen, Diversey, Heerkens Techniek, Anca Office Den Bosch, Verkuijlen Groente en Fruit, ‘t Winkeltje Laverhof, medewerkers Laverhof.