Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb ggz oost brabantimagesVandaag,10 oktober verschijnt LINK, het publieksmagazine over psychische gezondheid. De vijfde editie van dit gratis blad verschijnt in een oplage van 100.000 exemplaren bij het regionaal dagblad in regio’s Den Bosch, Helmond, Land van Cuijk en Oss/Uden/Veghel. Het magazine met als thema Leefstijl valt op de deurmat van de abonnees op de dag van de psychische gezondheid.


Een thema dat aandacht krijgt in dit blad, omdat een gezonde leefstijl een positieve uitwerken kan hebben op herstel van een psychische aandoening.  Vier inwoners van Brabant vertellen erover. 

In deze editie verder:

- Een interview met couturier Addy van den Krommenacker

- Een reportage van de Centra voor Psychisch Herstel (CPH): over hoe de CPH leefstijl in zet tijdens opname / behandeling

- Een achtergrondverhaal over autisme

- De werkdag van een verpleegkundig specialist

- Verwennerij voor cliënten in de Efteling

LINK bestrijdt de vooroordelen en taboes die er rusten op het hebben van een psychische aandoening. De LINK heeft een oplage van 100.000 en wordt verspreid als bijlage bij edities van het Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en de Gelderlander en via diverse zorglocaties en zorgcentra. Ook kunt u het blad digitaal bekijken op onze website  www.ggzoostbrabant.nl/linkplus of een exemplaar opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .