Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bernhezer gehandicaptenbalStichting “Bernhezer gehandicapten bal” organiseert op 22 maart een rommelmarkt in Partycentrum ‘t Maxend te Nistelrode. We zijn op zoek naar kraamhouders die op deze gezellige rommelmarkt een kraam willen huren voor slechts 10 euro.

Het Bernhezer gehandicapten bal is een organisatie die op de eerste zondag van november haar jaarlijks welbezocht evenement het “verkleedbal” organiseert. Dit is een feestmiddag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap. Op deze middag waar ook de mooist verkleedde wordt gekozen zullen diverse kapellen belangeloos optreden en boeken we elk jaar weer een leuke artiest.Dit is alleen mogelijk door de vele vrijwilligers en donaties. Zelf als organisatie organiseren we diverse evenementen om geld in te zamelen, waaronder deze rommelmarkt die we meerdere keren per jaar terug laten komen en op tweede paasdag het internationaal accordeon festival, wat elk jaar weer een groot succes is.

Heeft u nog leuke spulletjes waar u graag een ander blij mee wilt maken? Twijfel dan niet langer en huur een kraam voor maar slechts 10 euro. Op zoek naar leuke hebbedingetjes, bezoek dan deze gezellige rommelmarkt, een gezellig uitje met de hele familie. Heeft u zin in een lekkere snack, stevige hap of liever een kopje koffie? Partycentrum ’t Maxend heeft een ruime kaart om de innerlijke mens te verwennen voor ieders portemonnee. De bezoekers zijn welkom van 9:30 tot 15:00 uur.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel: 0412 61 12 51

http://www.bernhezergehandicaptenbal.nl/ 

Wij hopen u te zien op 22 maart in:

Partycentrum ’t Maxend, Maxend 22 a 5388 TX Nistelrode