Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernhezeIn februari en maart vonden er in Noord-Brabant 7 informatiebijeenkomsten over Q-koorts plaats. Tijdens deze bijeenkomsten kondigden we aan dat er ook een specifieke bijeenkomst voor Q-koortspatiënten zou plaatsvinden met een panel van specialisten. De eerste patiëntenavond vond plaats op 29 maart en was druk bezocht.

 Vanwege de grote belangstelling organiseren de GGD en de Provincie Noord-Brabant een tweede besloten patiëntenavond over Q-koorts en gezondheid. 

Deze avond staat gepland op:

6 april in de kapel van Bernhoven Ziekenhuis, Joannes Zwijsenlaan 121 in Oss.

 

De kapel (via hoofdingang) is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma begint om 19.30 uur.

Q-koorts patiënten en hun naasten zijn van harte welkom. Let op: het is een besloten bijeenkomst.

U dient zich vooraf aan te melden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 073 - 681 20 73 met vermelding van het aantal personen waarmee u komt.

 

Tijdens deze informatieavond vertelt een Q-koortspatiënt zelf hoe zij haar ziekte ervaart. De GGD informeert patiënten over lopende onderzoeken met betrekking tot Q-koorts en gezondheid. Daarnaast is er een panel van een cardioloog, internist, longarts, gynaecoloog, GGD-arts en huisarts aanwezig om specifieke patiëntvragen te beantwoorden.