Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_imagesIn de aanvullende verzekering van de meeste zorgverzekeraars worden alternatieve therapieën gedeeltelijk of geheel vergoed. Daarvoor moet de therapeut wel zijn geregistreerd bij de zorgverzekeraar. Dat is mogelijk indien de therapeut een HBO beroepsopleiding heeft gevolgd. Els Verdonk te Heeswijk-Dinther is een Holistisch aromatherapeut die bij diverse zorgverzekeraars is geregistreerd. Dat aromatherapie uw algeheel welbevinden kan verbeteren is een vaststaand feit. Misschien ook voor u iets om eens te proberen.

 

In 2010 is Els Verdonk na een vierjarige HBO-studie afgestudeerd met als specialisatie de ziekte van Bechterew, erkend Holistisch aromatherapeut. “Ik ben jaren klinisch chemisch analiste geweest in Bernhoven. Daarbij kreeg ik meer en meer interesse in ook andere manieren van zorg. Inmiddels ben ik al 8 jaar zelfstandig therapeut. Aromatherapie is een zorg die mij uitstekend bevalt en waarin ik door mijn diploma ook door zorgverzekeraars wordt erkend. Hierdoor kunnen mijn cliënten vaak de gehele therapie vergoed krijgen.”

 

De aromatherapie-massage wordt uitgevoerd met heerlijk geurende etherische oliën. Een aandoening hoef je niet te hebben, ontspanningsmassages zijn er ook. Bij specifieke aandoeningen kan wel gekozen worden voor een specifieke olie om de aandoening te verlichten Om de weldaad van aromatherapie zelf te ervaren kunt u contact opnemen met Els Verdonk op tel. 0413-293501, gevestigd aan de Donkeren Dijk 32 te Heeswijk-Dinther. Meer informatie is te lezen op www.elsverdonk-aromatherapie.nl.