Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Avila_C_LOGO_DEFVakantie is er even uit zijn; rust nemen of juist op avontuur gaan. Vrij zijn en misschien ook nieuwe dingen ontdekken. Misschien heb je ook nagedacht over wat belangrijk is in je leven. Leef jij je leven zoals jij dat wilt? Of wil je dingen aanpassen of veranderen?
Na de vakantie pakken de meesten weer hun normale routine op. Maar je kunt dit moment ook benutten om rond te kijken wat leuke, interessante en leerzame activiteiten zijn die passen bij de ontwikkeling die jij wilt maken. 

Onze workshops voor dit seizoen zijn een mooie, laagdrempelige manier om kennis te maken met methodes die je leven kunnen verrijken: Met ‘Neuro Stress Release’ leer je stress te verminderen met behulp van spiertesten. ‘Verbindend communiceren’ (geweldloze communicatie) geeft je een instrument om meer begrip en respect te ervaren in relaties zonder jezelf tekort te doen. De workshop ‘VERTEL! Je publiek echt boeien’ gaat over authentiek contact maken met je publiek.

Iedereen heeft in zijn leven momenten waarop je het even niet meer weet en het niet loopt zoals je wilt. Als je behoefte hebt aan een klankbord, een nieuwe kant op wil gaan, dan kun je bij ons terecht voor persoonlijke coaching om je weer op weg te helpen. Kijk ook eens op onze blog: http://www.avilacoaching.nl/home/weblog

Als je gezondheidsklachten hebt die maar niet over willen gaan, maar waar je ook geen aanwijsbare reden voor kunt vinden, kan Neuro Stress Release je wellicht helpen.Stil staan bij wat bijdraagt aan je levensgeluk, loslaten wat eigenlijk een last is geworden, bewustwording van je reacties op gebeurtenissen; het maakt je leven rijker!

. Bel 06 4347 5558 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..