Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernezorgOp zaterdag 24 september 2011 heeft BerneZorg een gift van € 750,00 ontvangen van Ondernemersbelang HD. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging, die alle ondernemers uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek vertegenwoordigt.

Lenie Steenbergen, medewerker Welzijn van BerneZorg nam de gift in ontvangst. “We zijn hier heel erg blij mee. Giften stellen ons in staat leuke activiteiten te organiseren voor onze bewoners. Deze gift wordt besteed aan de jaarlijkse wandelvierdaagse, waar veel van onze bewoners aan mee doen, met hulp van heel veel vrijwilligers. Het is echt een activiteit waar naar wordt uitgekeken!”
110926_Cheque









Informatie over organisatie

BerneZorg bestaat uit de locaties Cunera (96 plaatsen) en De Bongerd (125 plaatsen) in Heeswijk. Daarnaast biedt BerneZorg Thuis verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden bij cliënten aan huis.

BerneZorg richt zich in grote mate op de zorg voor ouderen uit de regio (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Middelrode, Vinkel, Vorstenbosch en omgeving) en de zorg voor religieuzen, hoofdzakelijk behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J..

www.bernezorg.nl

Op deze website kan meer informatie gevonden worden over BerneZorg.