Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

17042012_biljartenkika_01Zondag 22 april a.s. zal er in de Toren in Heeswijk-Dinther een uniek evenement plaats vinden. Deze middag spelen namelijk de beste driebanders van de wereld een demonstratie-clinic t.b.v. Kika. Dick Jaspers, Torbjörn Blomdahl, Martin Horn, en Jean van Erp zullen deze middag de kunst van het driebanden tonen op 2 biljarts in het café en kleine zaal van De Toren in Heeswijk-Dinther.

Dit initiatief komt van driebandenteam van Donge & de Roo. Deze ploeg behaalde vorig jaar o.a. het landskampioenschap in het driebanden, maar zullen deze niet prolongeren. Door een conflict met de bond heeft van Donge & de Roo zich teruggetrokken uit de competitie en gaan volledig voor Kika.

Door sponsoren, maar zeker ook door een bijdrage van bezoekers proberen de driebanders zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. De middag zal vooral in het teken staan van een gezellig samenzijn met een directe kennismaking (voor zover nodig) met de driebandensport. Jaspers, Blomdahl, Horn, maar vooral onze H-D trots Jean van Erp gaan een bijzondere middag voorschotelen samen met de biljartclub van De Toren.

Het publiek zit door de kleine setting dicht op het biljart en komen zo dus makkelijk in contact met de sporters. Een middag voor iedereen die graag naar biljarten kijkt, kennis wil maken met de sport of zomaar gezellig een pilsje wil drinken. Dit met constant grote driebandentoppers aan de biljarts. Kom zondag 22 april vanaf 13.00 uur naar De Toren in Heeswijk-Dinther en steun Kika.