Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

07082012 swim ALS 01Op zondag 9 september is de jaarlijkse Amsterdam City Swim. Een zwemtocht van twee kilometer door de Amsterdamse grachten. Een uniek zwemevenement dat elk jaar geld inzamelt en aandacht vraagt voor een onderbelichte ziekte. Dit jaar wordt er gezwommen voor Stichting ALS Nederland. Twan Smits uit Dinther heeft ALS. Om hem te steunen en om bekendheid te geven aan de ziekte ALS nemen Miranda Smits, Riet van Dinther, Sabine van Lamoen en Arianne Konings deel aan de Amsterdam City Swim.

 

ALS is een ongeneeslijke spier- en zenuwziekte die er voor zorgt dat alle spierfuncties uitvallen. Gemiddeld hebben de mensen na de diagnose ALS nog maar een levensverwachting van drie jaar. Door deze vier dames uit HaDee te sponsoren steunt u de Stichting ALS Nederland. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar deze nog niet te genezen ziekte. En voor goede zorg voor de mensen die er aan lijden.

Maak uw gift over op rekeningnummer 1562.71.826 ten name van Tuindersgiften in Heeswijk-Dinther met als referentie Amsterdam City Swim, en steun de Stichting ALS Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamcityswim.nl of www.stichting-als.nl