Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Kateel violisteHet kasteel herleeft. Bezoekers worden sfeervol verrast met een gevarieerd muzikaal kerstprogramma, verschillende koren, muzikanten en instrumenten. Beleef Kerst zoals de bewoners het hebben beleefd. Weelderig, indrukwekkend, warm. Bekijk ook de schitterend gerestaureerde vertrekken.

Het kasteel is nu mooier dan ooit! Ga naar onze website www.kasteelheeswijk.nl voor details.

Optredende artiesten komen uit verschillende plaatsen in onze provincie. Twee koren zingen o.a. Christmas Carrolls :  Vrouwenkoor Sirenen uit Den Bosch en Vocaal Ensemble Pavane uit Heusden. Kerstmuziek wordt gespeeld door leerlingen van de vioolschool Fiedelino uit Drunen, door altviolist Jos de Hoon, de kasteelklavecinist Axel Wenstedt en de kasteelpianist Tom Bouwman op de antieke Broadwoodvleugel. Zo klinkt er op verschillende plaatsen in het kasteel een afwisselend muzikaal programma. Genieten van de sfeer staat voorop!

De Brasserie opent om 11:00 uur, het kasteelprogramma is toegankelijk van 12:00 – 17:00 uur. Entree: volwassenen € 7,–, kinderen € 3,50 (tot 12 jr.), kinderen tot 4 jr. gratis. De opbrengst komt ten goede aan de instandhouding van ons mooie kasteel.

Voor de echte muziekliefhebbers hebben we nog iets extra’s. Op vertoon van een entreebewijs van Kasteel Heeswijk, krijgen bezoekers een korting op de entree van het kerstconcert in de Abdij. En andersom geldt uiteraard hetzelfde.