Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

100411_Harrie_GEboersOnder de titel Harrie Solo verzorgt zanger-gitarist Harrie Geboers uit Heeswjk-Dinther op 18 april een tweetal miniconcerten in de wapenzaal van Kasteel Heeswijk. In en om Heeswijk-Dinther is hij vooral bekend als tenor bij kamerkoor Mi Canto en het projectkoor Capella Cambiata en van zijn deelname als gitarist aan het orkest van de Kersouwe.

Hij legt zich daarnaast al jaren toe op het vertolken van bijzondere liederen, variërend van balladen en chansons tot countryblues.

Op 18 april verzorgt Harrie Geboers twee verschillende miniconcerten. Het eerste (om 14.15 uur) staat geheel in het teken van Don McLean, een van de grootste singer-songwriters van de afgelopen eeuw, met verrassende, voor veel mensen onbekende, maar prachtige liederen. In het tweede concert (om 15.15 uur) brengt Harrie liederen van uiteenlopende componisten ten gehore.

Opvallend aan zijn repertoire is dat het daarbij niet gaat om de doorsnee liederen uit de jaren 60 tot heden, maar om liederen met een markant muzikaal thema of van songwriters die het verdienen om te worden gehoord. Voorbeelden zijn: On the Amazon van Grey, Newman en Ellis, Lovers love the spring (It was a lover and his lass – Shakespeare) van Don McLean en Un jour tu verra van George van Parijs. Bijzonder aan de concerten is dat Harrie solo optreedt en alleen begeleid wordt door zijn eigen gitaarspel. In de prachtige ambiance van de Wapenzaal wordt het daardoor een welhaast persoonlijke ontmoeting.

 

Twee concerten van 30 minuten.

Start: 14.15 en 15.15 uur.

Entree: € 3,00.

Toegangsprijs: € 3.00.

Kijk op www.kasteelheeswijk.nl voor meer informatie.