Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

imagesCAJ2WZ6KIn kapperszaak Ronky in Uden worden leerlingen van het Udens College woensdagmiddag mooi gemaakt voor hun eindexamenfeest in kasteel Heeswijk. Trotse moeders kijken toe terwijl hun dochters een ware sterrenbehandeling krijgen. 

Vanavond is het voor 231 leerlingen van havo/vwo van het Udens College dé avond. Zij sluiten het jaar op feestelijke wijze af met een gala, voordat ze beginnen aan de eindexamens in mei.

Met haarlak, krul- en steiltangen worden mooie kapsels bij de meisjes gecreeërd. Janne Verberk (6 vwo): "Ik vind het heel spannend, maar wel leuk. Met mijn vriendinnen praat ik er al weken over. Het kasteel is een mooie locatie, dat zie je volgens mij niet op andere scholen."

Britt Pennings van 5 havo heeft ook zin in vanavond. "Ik doe een lange, blauwe jurk aan. Die heb ik met mijn moeder in Amsterdam gekocht en we hebben er meteen een dagje uit van gemaakt." Britt gaat helemaal in stijl naar het gala. "We gaan met een Ford Mustang." Donderdag hebben leerlingen van de vmbo-klassen hun eindexamengala.
Bron:Brabants Dagblad