Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kasteelhdaTijdens het Business Event in Uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek, werd op donderdag 10 juni jl.  feestelijk bekend gemaakt wie Ondernemer van het Jaar en Jonge Ondernemer van het jaar werd. Ruud van der Linde werd Jonge Ondernemer en Ton Willemse en Pierre van den Helm Ondernemer van het jaar. Rob en Sabine Sleddens, uitbaters van kasteel Heeswijk( www.kasteelheeswijk.nl ), werden verkozen tot recreatieve ondernemers van het jaar.

Ruud van der Linde, uitbater van restaurant De Bonte Wever in Nistelrode, werd Jonge Ondernemer van het jaar. In een gloedvol betoog vertelde hij over zijn passie voor het koken en over zijn blijdschap met de prijs.
Ondernemers van het jaar werden Ton Willemse en Pierre van den Helm van badkamermarkt.nl . Een buitengewoon succesvol bedrijf dat momenteel 40 procent van de markt in hun branche in handen heeft. "We zijn echt trots om als ondernemer hier van andere ondernemers zo'n prijs te krijgen, een mooie stimulans om door te gaan op de weg die we zijn ingeslagen", aldus Willemse.

Het event wordt georganiseerd door de nieuwe stichting Bernhezer Ondernemers Platform (BOP). Deelnemers zijn: Gemeente Bernheze, Rabobank Bernheze Maasland, ZLTO Bernheze en de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB). "Het is een vernieuwend event, dat business en vermaak met elkaar combineert, vertelt Joep Kok van de deelnemende Rabobank "Dit platform verenigt het nuttige van zakendoen met plezier. Het is belangrijk om elkaar wat te gunnen. We blijven ons graag inzetten om mensen hij elkaar te brengen. We moeten dit event dan ook ruimer zien dan een feest alleen. Ik heb respect voor de vele mensen die hier hun schouders onder hebben gezet."

Er waren een aantal hippe workshops. Van Speed-eten tot Social Media en van Bernheze Draait Door tot Smart en Sexy. De laatste workshop was alleen toegankelijk voor vrouwen. De status van burgemeester Heijmans bleek echter toereikend voor een deelname. Een bijzonder leerzame half uurtje bleek later tijdens zijn humoristische speech. Hij wond de Amsterdamse presentatrice Lisa en het publiek snel om zijn vinger.

Met de entree van de PPM Showband was het vervolgens nog laat onrustig in Loosbroek. Een kleine 500 enthousiaste bezoekers lieten in een warm en goed gevuld uitgaanscentrum zien dat het BOP een succesvol event is met volop kansen.