Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110930basic-light-april-2011jpgbKasteel Heeswijk presenteert in zijn reeks matineeconcerten op zondag 2 oktober 2011:
Basic Light (gospel&popkoor) Gospel- en Popkoor Basic-Light.
Koor Basic Light - opererend vanuit Berlicum - is niet in één hokje te stoppen en kent een variëteit aan genres. Van gospel, pop en Afrikaans tot Nederlandstalige liederen zowel begeleid met piano als a capella. Ook wordt zo nu en dan een solist ingezet. De groep bestaat uit 19 enthousiaste mannen en vrouwen in diverse leeftijdscategorieën, verdeeld over de vier stemgroepen alten, sopranen, tenoren en bassen.
Behalve heerlijk samen zingen word ook gezelligheid en ontspanning belangrijk gevonden. Het geheel staat onder leiding van dirigent Erwin van Geenen. Jaarlijks verzorgt Basic Light enkele optredens zoals bij het korenfestival in Paradiso in Amsterdam, St. Jansdag en bij lokale activiteiten. Daarnaast wordt elk jaar een workshop gehouden.

Voor deelname, boekingen of meer informatie kan contact gemaakt worden via de website van het koor of mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de serene entourage van de Wapenzaal twee miniconcerten, telkens verzorgd door dezelfde uitvoerende(n) (klassiek, populair, jazz, wereldmuziek, korenzang, solo, ensembles, akoestisch of elektrisch versterkt), om 14.15 uur en 15.15 uur.
Duur concert: 30 minuten. Entree: 3,- per persoon.

Voor of na de concerten is het ontspannen vertoeven in Brasserie Het Koetshuis, de nieuwe horecagelegenheid van Kasteel Heeswijk. De stijlvol en eigentijds aangeklede brasserie heeft op de kleine kaart naast koffie, thee, drinks en gebak, o.a. luxe broodjes, tapas, kaasplankjes, soepen en salades staan. Brasserie Het Koetshuis is het gehele jaar geopend van maandag t/m donderdag en zondag, van 11.00 uur tot vroeg in de avond. Kortom, een prettige plek voor het gebruiken van een kopje koffie, een uitgebreide lunch, een tussendoortje of een happy hour.