Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120307Heel_de_mensZondag 11 maart a.s. opent Kasteel Heeswijk haar poorten voor een bijzonder evenement onder de titel HEEL DE MENS”
Alternatieve ofwel complementaire geneeswijzen en producten zijn inmiddels voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte heerst dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig doen veel mensen aan bijvoorbeeld yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker. Ook vindt de holistische aanpak van alternatieve geneeswijzen steeds meer ingang.

Tijdens deze middag kunt U kennis maken met diverse alternatieve disciplines op het gebied van gezondheid, welzijn en spirituele ontwikkeling, zoals Klassieke Acupunctuur, Bioresonantie, Reiki, Tarot, Shiatsu, Klassieke  Homeopathie, Paranormaal Therapie, Reconnective Healing, Totale Ontspanning, Handanalyse, Energetix - Magnetic Jewellery & Wellness en de leukste cadeautjes van de Wereldwinkel.  Het is een inspirerende ontmoeting voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, welzijn, werk, verleden of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie.

De toegang naar de informatie-stands in de keldergewelven is gratis. In de diverse ruimten in het Koetshuis worden verschillende interessante lezingen en zaaldemonstraties gegeven die tegen een kleine vergoeding bezocht kunnen worden. Tevens is er de mogelijkheid van een mini-consult in een aantal disciplines, maar gewoon rondkijken kan natuurlijk ook.  Ook het kasteel is voor bezichtiging geopend en in de Brasserie kunt U terecht voor een hapje en drankje.

Datum                        Zondag 11 maart Tijd                 11.00 – 17.00 uur