Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

IMG 5342Op zondagmiddag 3 november vindt bij De Heische Hoeve in Loosbroek de Herfstmarkt 2013 plaats: een kleinschalige streekmarkt van boeren, natuurliefhebbers, jagers en ondernemers uit de Maashorstregio. De herfstmarkt duurt van 11.00 – 17.00 uur. Het karakter van deze markt is kleinschalig en intiem. De toegang is gratis.

Boeren, natuurliefhebbers en jagers leven met de seizoenen. Deze nieuwe herfstmarkt markeert het begin van het herfstseizoen en toont allerlei aspecten van natuur, jacht, visserij, culinair genieten en lifestyle in en om de Maashorst. Met onder voorbehoud: natuurwandelingen, kookdemonstraties, proeverijen, jachthoornblazen en nog veel meer unieke mogelijkheden om kennis te maken met aspecten die al eeuwenlang samenhangen met buitenleven. Op de herfstmarkt zijn diverse herfstproducten te vinden zoals wild in alle soorten en maten en van gerookte eendenborst, hertenpaté en oesterzwammen tot bospaddestoelen. En natuurlijk worden veel producten voorzien van bereidingstips en leuke recepten.

Op het boerderijterras wordt koffie geschonken, glühwein en warme chocolademelk voor de kinderen en verder zijn er  proeverijen en live kook- en rookdemonstraties met wildproducten uit de Maashorstregio. Tot slot presenteren een aantal restaurants uit de Maashorstregio hun herfstmenu/wildmenu aan het publiek.

Wanneer? zondag 3 november 2013
Hoe laat? van 11.00 – 17.00 uur

Waar? De Heische Hoeve, Heideweg 1a Loosbroek
Wat kost het? Toegang is gratis

Standhouders kunnen gratis deelnemen door onderstaand webformulier in te vullen. U krijgt dan een tafel beschikbaar om uw product uit te stallen. Uiteraard mag u ook zelf een kraampje meenemen. Bij goed weer is de markt deels buiten, bij minder weer is het helemaal binnen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Dennis Hurkmans van De Heische Hoeve via 0413-229153 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.