Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

GetAttachmentDe tweede crowdfundcampagne van Buro Lima is onlangs gestart. Deze campagne staat in het teken van leningen en is noodzakelijk om de financiering voor de nieuwe locatie

rond te krijgen. Het plan voor de nieuwe locatie ligt klaar om ingediend te worden en alle betrokkenen zijn erg enthousiast.

 

Heeswijk-Dinther, 10 juni – De eerste crowdfundcampagne was een groot succes. Door meer dan 220 donateurs is er €38735 euro gedoneerd. De teller loopt nog steeds op doordat er nog steeds mensen blijven doneren op de speciaal geopende rekening voor donaties. “Het is prachtig om de steun te ervaren van zoveel donateurs en initiatieven”, aldus Lianne van Genugten bestuurder van stichting Buro Lima waar zorg geboden wordt aan kinderen met een bijzondere hulpvraag en hun gezin Ze benadrukt echter dat het doel realiseren van de nieuwe locatie nog lang niet bereikt is. De financiering is mede afhankelijk van het slagen van de tweede campagne.

De tweede campagne is gestart. Er kan een lening verleent worden aan Buro Lima voor 3,3% rente. Na tien jaar krijg je het geleende bedrag terug en levert het een rendement van 33% op. Als je €1000 euro aan Buro Lima leent, krijg je na 10 jaar €1333 euro terug gestort op je rekening. Je kunt een lening aangaan van €300 tot €10000. Erg aantrekkelijk voor mensen die lange termijn sparen en in de tussentijd graag iets goeds doen met hun geld

Vanuit de overheid wordt alleen de directe verzorging en begeleiding gefinancierd. Een locatie of woonverblijf valt hier niet onder. Vandaar dat Buro Lima andere paden moet bewandelen om de persoonlijke en kleinschalige zorg te kunnen blijven bieden die deze kinderen verdienen. Een gedeelte van de financiering kan gedekt worden met fondsen en een bancaire lening, maar alleen daarmee redden ze het niet. Het slagen van deze leningen campagne is dus van groot belang.

Voor meer informatie over de campagne kunt u gaan naar www.burolima.nl