Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb Buro Lima Samen met een opgericht bouwteam is Buro Lima haar plannen voor het nieuwe Lima huis aan het ontwikkelen. Er ligt een principeverzoek bij de gemeente, schetsen worden omgetoverd naar 3d tekeningen en moodborden

voor inrichting worden gemaakt. Op deze nieuwe locatie wil stichting Buro Lima zorg bieden aan de kinderen met een bijzondere hulpvraag en hun gezin.

Heeswijk-Dinther 23 juni – De mais aan de dodenhoeksestraat in Dinther, die nog maar net haar kop boven het zand uitsteekt zal in de toekomst plaats gaan maken voor de nieuwe locatie van stichting Buro Lima. Hier zal het plan “samen leven”, ontwikkeld door Lianne van Genugten, in de toekomst vorm moeten krijgen. We hopen dat fase 1, het nieuwe Lima huis, aan het einde van dit jaar gerealiseerd is, aldus Lianne. Er moet nog hard gewerkt worden om de kinderen een veilige plek te beiden waar ze kunnen ontwikkelen, ontdekken, spelen en echt ongehinderd kind kunnen zijn net zoals ze nu aan de huidige locatie kunnen.

Buro Lima biedt duurzame zorg. Het neemt de zorg van ouders voor hun kind niet over, maar pakt deze samen met hen op. Niet voor korte duur maar voor lange duur en gaat uit van levensloopbegeleiding. Samen zorgt Buro Lima 100% met ouders, familie,  studenten en vrijwilligers voor hun kind.

Ook is het streven bij het bouwen van de nieuwe locatie om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Zuinig zijn op de omgeving en bewust omgaan met het milieu, sluiten volledig aan bij de visie van Buro Lima. Om dit allemaal te kunnen bekostigen is Buro Lima nog steeds op zoek naar ondernemers die willen bij dragen aan de toekomst voor deze kinderen. “ het is een kans voor elke ondernemer of particulier om werkelijk een steentje bij te dragen”.  Het directe netwerk rondom Buro Lima is actief op zoek naar steun in alle vormen: sponsering in natura, aanbieden tegen inkoopprijs, man/vrouwuren, leningen, donaties, alle hulp is welkom en wordt enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie ga naar: www.burolima.nl