Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Life is_goodDrie bed & breakfasts met vijf tulpen, de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn genomineerd voor de titel 'Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015'. Eén van de genomineerden is Life is Good uit het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther, Fokkershoek 27.

Op 9 juni 2015 maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend. B&B Carpe Diem werd in 2014 uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland, B&B Life is Good stond toen op de derde plaats. Nieuw in het topklassement is Bed & Breakfast Tala Lodge. 

Naast de bekendmaking van het Beste Bed & Breakfast van Nederland in de categorie van vijf tulpen, worden er ook winnaars uitgeroepen onder de B&B's in de kwaliteitscategorieën één tot en met vier tulpen. 

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie beoordeelt bed & breakfasts in Nederland op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Ieder jaar maakt de stichting in de vijf tulpencategorieën de beste B&B's bekend. De winnaars worden uitgeroepen op basis van objectieve classificatienormen en gastenbeoordelingen op  Bedandbreakfast.nl .

 Bron: www.dichtbij.nl