Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Open dag Het RetselA.s. zondag houdt Bedrijventerein Retsel te Heeswijk-Dinther een Open Dag. De ondernemers op bedrijventerrein Retsel zetten op zondag 7 juni van 11.00 – 17.00 uur de deuren open voor alle mensen uit de Regio. Er is namelijk veel bedrijvigheid en de ondernemers willen graag laten zien, beleven en proeven welke producten in Heeswijk-Dinther op het bedrijventerrein gemaakt en verkocht worden. Aan de open bedrijven dag doen 35 bedrijven mee.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en drankje voor de bezoekers. Bij de bedrijven zijn leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Zo staan er op verschillende locatie’s op het Retsel springkussens en rijdt er de hele dag een treintje rond, waarmee het bedrijventerrein bezocht kan worden. Er is een kookdemonstratie, je kunt een complete make-over laten doen en ook zelf Muesli maken behoort tot de mogelijkheden. Je kunt gratis deelnemen aan een letterspel, je maakt kans op één van de 10 waardebonnen van € 25,-.

In verband met de veiligheid is een gedeelte van het Retsel afgesloten voor het verkeer. Er is voldoende parkeergelegenheid en het bedrijventerrein is ook goed met de fiets bereikbaar.

Zie ook de flyers voor meer informatie en de deelnemende bedrijven.