Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

ggz_oost_brabantimages"Ik ben wie ik ben, dat moet maar genoeg zijn". In de eerste editie van deze Link+, vertelt Emiel Roemer in de rubriek: Op de sofa over kansen, tegenslag en moeilijke keuzes in zijn leven. Link+ is een nieuw magazine over geestelijke gezondheid uitgegeven door GGZ Oost Brabant.  Het magazine is bestemd voor al haar 'fans': (toekomstige) cliënten en hun verwanten, medewerkers, verwijzers, ketenpartners en andere belanghebbenden. Daarbij kiest de zorginstelling uitdrukkelijk voor het perspectief van de cliënt om op die manier het begrip voor en de beeldvorming rond mensen met een geestelijke beperking te bevorderen.

GGZ Oost Brabant heeft haar traditionele personeelsblad doorontwikkeld tot een professioneel relatiemagazine dat in nauwe verbinding staat met digitale en social media volgens de communicatievisie 'Van identiteit naar autoriteit: op weg naar i-context'.

"In toenemende mate vinden onze fans via ons binnen hun eigen context 24/7 betrouwbare, bereikbare en toegankelijke informatie over geestelijke gezondheid. Steeds meer digitaal, in combinatie met meer traditionele media zoals een papieren magazine, bijeenkomst of krantenartikel," aldus  Vivianne Viguurs, hoofd communicatie. Ze vertelt er meer over in haar webcolumn   .



Bladformule

De LINK+ levert een bijdrage aan een realistische beeldvorming van de psychische en psychiatrische gezondheidszorg in het bijzonder bij belanghebbenden in de regio Oost Brabant en Noord Limburg. Daardoor: werkt het blad mee aan destigmatisering van mensen met een geestelijke beperking, positioneert het GGZ Oost Brabant als een betrokken, betrouwbare en ambitieuze zorgorganisatie, waar schitterende mensen werken aan menslievende zorg voor hun cliënten en bevordert het trots onder medewerkers.



Vaste rubrieken zijn o.m. een herstelverhaal van een cliënt, 'Op de sofa: een bekende Brabander vertelt over ups en downs', De onderzoeker,  'Een schitterend gesprek', waarin collega's uit de zorg vertellen waar hun ogen van gaan schitteren, een boekenrubriek en reportages uit het zorgveld.



De LINK+ verschijnt drie keer per jaar (April, Juni en Oktober). Klik hier   voor de digitale versie van de LINK+