Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Dearworld 2011Het electro-rock kwartet Dearworld is hard bezig een plaats te veroveren in de Nederlandse muziekscene. Gewapend met een droom, een doel en een aanstekelijke set originele nummers, is het belangrijkste doel van de band iedereen in het publiek te inspireren om stevig te dansen en uit zijn dak te gaan.

De muziek van Dearworld ligt ergens tussen verheffende electro-house en rock. Beïnvloed door Soulwax, Radiohead, Muse en Depeche Mode. Live garanderen ze een intense, ruige show, gekleurd door een ongebruikelijke mix van analoge synthesizers, harde house beats en zweverig, maar opzwepende vocalen.

De potentie van Dearworld is niet onopgemerkt gebleven. In hun korte bestaan, heeft Dearworld hun succes al bewezen in optredens op 3FM, winnaar van de Next Best Band competitie en verpletterende shows op Solar, Paaspop, Mundial en in Paradiso. Dearworld speelt ook als support voor grote bands Motor (USA), Vive La Fête (BE) en Kaiser Chiefs (UK). Op dit moment werkt Dearworld aan hun debuutalbum dat aan het eind van deze zomer uit zal komen.

Een Dearworld show is een aanstekelijk carnaval waarbij je niet anders kunt dan dansen!

Om het dansfeest compleet te maken zullen ook 4 DJ’s De Zwaan laten schudden op zijn grondvesten. De DJ’s voor Planet Dearworld zijn: Joël van Hemmen, DJ Herschel, Bram de Winter en DJ Simone.

De entree is vrij en de deuren gaan om 21:00 uur los.

info 0413-291575 www.dezwaanlive.nl