Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015


110626-wvdl-Kerkpleinconcert __44__Op zondag 23 juni a.s. houdt Harmonie Sint Servaes uit Dinther haar jaarlijkse Kerkpleinconcert. Een concert, waarbij de diverse geledingen van de harmonie, zich aan de Dintherse gemeenschap en haar omgeving willen tonen. Het belooft een concert te worden met een hoog tempo en een tropisch en warm karakter. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het concert begint om 19.00 uur.

Een mooie zomeravond helpt ons altijd weer om het kerkpleinconcert tot een groot succes te maken en de lange termijnverwachting lijkt ons gunstig gezind. Het kerkplein wordt weer ingericht tot een informele concertruimte, waar plek is voor echte luisteraars, die geconcentreerd het concert kunnen volgen. Anderzijds is er ook ruimte voor mensen om aan statafels te genieten van heerlijke concertklanken. Dit jaar mogen we gebruik maken van een (voor ons) akoestische verbetering van het plein, omdat we ons orkest deels op kunnen stellen onder  de prachtige nieuwe entree van het Cultureel Centrum. We zijn benieuwd wat dat u en ons zal brengen…

Dit jaar zijn er drie jubilarissen, die we graag in het zonnetje willen zetten. Marianne van Beekveld-Verkuijlen en Kees van der Sangen zijn beiden dit jaar 40 jaar lid van onze vereniging. Ben Cornelissen is 60 lid van de Brabantse Bond en heeft in die tijd meerdere muziekkorpsen bediend met zijn talenten.

Rondom deze jubilarissen zal een twee uur durend programma plaatshebben.  Het eerste uur is vooral ingeruimd voor de allerjongsten. Het opleidingsorkest, de slagwerk B- en C-selectie zullen het repertoire domineren. Altijd leuk voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes om kinderen (maar ook volwassenen) aan het werk te zien, die nu enkele jaren met elkaar muziek maken.

Het tweede uur is ingeruimd voor de A-selectie van de slagwerkgroep en het grote harmonie-orkest. Zij zullen afwisselend in kleinere sets het publiek met vlotte en ook warme nummers vermaken. Ook zal er een optreden zijn met harmonieorkest en het opleidingsorkest samen.

We nodigen u allen uit ons kerkpleinconcert bij te wonen, kennis te maken met de opleidingsorkesten van onze vereniging en te genieten van het meer gevorderde repertoire. De medewerkers van het Cultureel Centrum zorgen voor het natje en het droogje, zodat u zich heerlijk kunt vermaken. Wilt u meer weten over onze vereniging, bezoek onze website www.st-servaes.nl