Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130707 FrankBoeijenHet nieuwe album Liefde & Moed wordt geprezen als het mooiste dat Frank Boeijen in jaren heeft uitgebracht. De liedjes blinken uit in een grote klankrijkdom, mede dankzij de geweldige band. Zaterdagvond 13 juli a.s. komt Frank Boeijen naar Natuurtheater de Kersouwe. Aanvang van het concert is 21.00 uur. Kaartjes kosten 20,- euro.

Liefde & Moed theatertour
Frank Boeijen duikt de diepte in tijdens zijn Liefde & Moed-theatertour. De zanger neemt zijn gehoor mee op een aardse verkenning. Een verkenning van universele sentimenten die ieder mens op zijn eigen wijze inkleurt. Hij gaat ver, door dichtbij te blijven en spant een koord tussen op drift geraakte stemmingen van het hoofd en het hart. Groot zijn de gevoelens, maar nergens laat hij zich verleiden tot clichés. De ongrijpbaarheid van het leven en de liefde blijft ongrijpbaar. En toch vangt hij de essentie van iets dat zich niet in woorden laat uitdrukken. Het is muziek die in het hoofd naklinkt als de laatste tonen allang weggestorven zijn. Dit ook dankzij zijn band die naast Rens van der Zalm en Charles Nagtzaam bestaat uit toetsenist Ton Snijders en drummer Martin de Wagter.

Een louterende wandeling
Steevast zoekt hij grensgebieden op, boeiende plekken waar liefde, pijn, verleiding, verlangen en herinneringen huizen. Plekken die bepalend zijn voor ons menselijk bestaan. Zo laat deze Liefde & Moed-avond zich beluisteren als een louterende wandeling langs een stromende rivier. Een wandeling die stap voor stap uitnodigt over het eigen leven te reflecteren, in de wetenschap dat de vraag altijd boeiender blijft dan het antwoord. Maar ook in het prettige vooruitzicht dat ons nog een zee van tijd rest.

Kaarten voor dit concert op 13 juli a.s. zijn te bestellen in de ticketshop op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk Dinther en Uitpunt Veghel.
Op www.kersouwe.nl vind je meer informatie en het hele programma.