Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140320-lvdv-ALV 20In de algemene ledenvergadering van harmonie Sint Servaes op donderdag 20 maart jl. ontving Carel van Sleuwen uit handen van voorzitter Lambert van der Ven de Pluim. De Dintherse muziekvereniging reikt elk jaar een Pluim uit als waardering

voor bijzondere diensten, nadat de leden de kans hebben gehad een lid te nomineren. Dit jaar was dat voor ieder zonneklaar: de Pluim is voor Carel!

90% van de nominaties wees deze rasmuzikant aan als kandidaat. Zijn enorme staat van dienst werd daarbij niet eens direct genoemd, want van Sleuwen is ruim 47 jaar actief als muzikant. Maar met name zijn facilitaire en organisatorische kwaliteiten, gepaard aan zijn alleskunner-kluskwaliteiten maken hem een onmisbare schakel in de harmonie.

Zeker in 2013 kon Carel zijn kwaliteiten goed kwijt. Eerst was hij de grote kartrekker van het Rock ’n Roll-concert, waarvan 750 toeschouwers in zaal Lunenburg in Loosbroek  op 15 maart 2013 genoten.
Maar zeker in de realisatie van het nieuwe verenigingsgebouw in de drukkerij van de Abdij van Berne heeft Carel zich opgeworpen als een creatieve, flexibele en altijd doorzettende projectleider. Hij heeft leiding gegeven aan het project, waar bijna 2000 uren vrijwilligerswerk in zijn gegaan in de periode vanaf juli 2013. Met zijn onverzettelijkheid heeft hij het verenigingsgebouw, wat afgelopen donderdag werd gedoopt tot ‘De Muziekfabriek’, gerenoveerd en aangepast naar een modern en goed afgewerkt verenigingsgebouw.

Na de uitgebreide loftrompet, die voorzitter Lambert van der Ven in de algemene ledenvergadering over Carel van Sleuwen stak, was een langdurige staande ovatie zijn deel. Hierna nam van Sleuwen zelf het woord. Hij bedankte de vereniging voor de waardering, maar droeg zijn prijs op aan alle vrijwilligers die al die uren in ‘De Muziekfabriek’ hebben gestopt om er een mooi gebouw van te maken. 

140320-lvdv-ALV 13  140320-lvdv-ALV 22