Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

vivace koor_MediumKoor Vivace uit Heeswijk-Dinther treedt op in eigen dorp!

Vivace, dat binnenkort 15 jaar bestaat, heeft in de afgelopen jaren verschillende avondvullende voorstellingen verzorgd. Daarvoor moest echter altijd uitgeweken worden

naar theaterpodia buiten Heeswijk-Dinther. In het dorp zelf is jammer genoeg geen groot theaterpodium voorhanden. Optreden in eigen dorp is echter altijd een grote wens gebleven. Bewust is daarom nu gekozen voor een concert. De zaal van CC Bernrode leent zich daar uitstekend voor.

 

Als gastkoor treedt op het Regionaal Politie Mannenkoor Brabant Oost. Beide koren zullen tijdens het Lente Matinee twee keer een uitgebreide muzikale selectie ten gehore brengen. De nummers die gezongen worden zijn vooral liederen uit bekende en ook minder bekende musicals en populaire Engelstalige songs. Vivace wordt muzikaal begeleid door Rein Boeijen: hij is de dirigent en begeleidt het koor tevens op de piano. Het Politiemannenkoor wordt gedirigeerd door Hans van der Sterren en op de piano begeleid door Huub Sperber (uit Heeswijk-Dinther).

Lentematinee, Cultureel Centrum Bernrode Zondag 13 april 2014, aanvang 14.00 uur.

Kaartjes à €5,- (inclusief consumptie in de pauze) zijn verkrijgbaar bij Paperpoint (Hoofdstraat, Heeswijk-Dinther) en bij Vivace, tel. 0413-291172 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.