Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Oud ijzerZaterdag 12 april j.l. hield Harmonie Sint Servaes uit Dinther haar jaarlijkse oud ijzer actie. Dankzij de medewerking van heel veel leden, maar ook vrijwilligers die belangeloos kun bijdragen leverden, werd het een groot succes. Fijn om te merken dat de Dintherse gemeenschap haar harmonieorkest een warm hart toedraagt, door oud ijzer op te sparen en het op deze zaterdag aan te bieden.

Na een gedegen voorbereiding van ons oud ijzer startten we 's ochtends in alle vroegte voor een gezellige dag, waarbij we op een andere manier bezig zijn met onze verenigingsactiviteiten. In acht teams werden alle straten van Dinther (en soms op verzoek ook daarbuiten) bezocht om met bussen, aanhangers, tractors en vrachtwagens het oud ijzer bij elkaar te halen.

Diverse bedrijven hadden hun diensten in natura aangeboden, door het beschikbaar stellen van materieel. De vele vrijwilligers brachten steeds hun verzameling naar de werf, waar een team van 'oud-gedienden' met veel verstand van met name het scheiden en demonteren van de opbrengst, zorgden dat aan het einde van de middag alles in de goede containers terecht was gekomen.

Zo werd het een succesvolle dag, waarbij we met jong en oud binnen onze vereniging samenwerkten aan een mooi resultaat. Allereerst dank aan alle inwoners van Dinther (maar ook daarbuiten) die voor ons hun oud ijzer verzamelden en aan ons hebben aangeboden. Daarnaast dank aan alle mensen buiten onze vereniging die belangeloos hun diensten beschikbaar hebben gesteld. Tot volgend jaar maar weer! En heeft u tussendoor nog oud ijzer wat niet langer kan blijven liggen, bel dan met Gerard Barten 0413-291402 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.