Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

20140421Koor Basic_LightLocatie : Wapenzaal
Organisatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Datum : 27-04-2014
Aanvang: 14.15 uur en 15.15 uur
Duur concert: 30 minuten
Entree: € 3,50 per persoon

In de serene entourage van de Wapenzaal

twee miniconcerten, telkens verzorgd door dezelfde uitvoerende(n), klassiek, populair, jazz, wereldmuziek, korenzang, solo, ensembles, akoestisch of elektrisch versterkt

Koor Basic Light, hét koor uit Berlicum.

We zijn een gemengd amateurkoor dat onder professionele begeleiding nummers uit verschillende genres enthousiast weet te brengen. Voor ons is het een uitdaging om niet alleen zelf maar ook anderen te laten genieten door kwaliteit te koppelen aan gezelligheid.

Ons koor bestaat uit  zo’n twintig amateur zangers en zangeressen. De leiding is in de best denkbare handen: dirigent en muzikaal leider Erwin van Geenen!

Koor Basic Light kent een variëteit aan genres. Eigenlijk zingen we hoofdzakelijk over Liefde, Gevoelens en Plezier. Van Populair via Gospel tot Afrikaans. De taal is meestal Engels, ook Nederlands en Zweeds. Het streven is tijdens alle uitvoeringen zonder bladmuziek op te treden, hoofdzakelijk a capella en ook met piano.

Koor Basic Light is in 2005 opgericht. De leeftijd van de leden ligt tussen de dertig en ruim zestig jaar. We treden gemiddeld zo’n 4 à 5 keer per jaar op uitnodiging op. Daarnaast zijn er wel eens workshops, en optredens in bejaardencentra, verzorgingshuizen en rondom in de gemeenten Berlicum en ‘s-Hertogenbosch. De repetities zijn op iedere dinsdagavond in het wijkcentrum d’n Durpsherd in Berlicum. We zingen heel graag voor publiek!

Uitgangspunt van de leden is enthousiasme, spontaniteit en de individuele kracht van het zingen. Het gaat ons ook om het heerlijk gezellig en ontspannen samen zingen. Nieuwe leden zijn welkom voor iedere stemgroep.

Voor deelname, boekingen of meer informatie, o.a. ons repertoire; ga naar onze site: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.