Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140609 Rock_concertOp 14 juni is Natuurtheater de Kersouwe geheel in de ban van Outdoor Rock: De Herrie Davidson band treedt op samen met de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord en de Fanfare Fidelis uit Breda. Tijdens het optreden in de Kersouwe staan de 5 leden van de Herrie Davidson band tussen ruim 100 blazers en muzikanten. 

Zaterdag 14 juni. Aanvang 21.00 uur. Entree €15,-. Kaarten voor dit muziekaal spektakel  ijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk-Dinther en Uitpunt Veghel.

Rockklassiekers

Het programma van Outdoor Rock omvat een groot aantal rockklassiekers van Deep Purple, The Rolling Stones, Queen, The Who en nog vele anderen. Allemaal stevige nummers die iedereen keihard mag meezingen. Samen met de twee zangers van de Herrie Davidson band, zes solisten en ook nog zes achtergrond zangers en zangeressen. Dus ook vocaal kunt u het nodige verwachten.

Het is al weer het tweede 'Rock Fanfare Concert' optreden want op 15 mei heeft het complete gezelschap het 10-daagse Spanjaardsgat festival in Breda geopend.

Het concert is een muzikale droom van de dirigenten Mari van Gils van Jan van den Brandt van de twee fanfares. Zij hebben de kiem gelegd voor een bijzonder twee uur durende  Outdoor Rock-concert. 

Kijk voor meer informatie op www.kersouwe.nl