Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140628-lvdv-NKServaes 09Afgelopen zaterdag namen drie muzikanten van harmonie Sint Servaes deel aan het Nederlands Kampioenschap slagwerk in Berlicum. Met een fantastisch puntentotaal van 92 punten werd Bart Pouwels ‘slechts’ vierde van Nederland in de hoogste divisie.

Thomas van der Ven en Desie Verhoeven namen als duo deel in de derde divisie en werden met 90 punten wél Nederlands Kampioen!

Dat het niveau tijdens dit Nederlands kampioenschap hoog was blijkt wel uit het aantal punten wat nodig was om kampioen te worden. In mei kwalificeerden de drie slagwerkers van harmonie Sint Servaes uit Dinther zich voor het NK.

Tijdens het Brabants kampioenschap haalde Bart toen 90 punten met het nummer Rapid movements van Maarten Mols. Hij wist vooraf al dat dát niet genoeg was tegen maar liefst acht Limburgse opponenten. Met 92 punten verbeterde Bart zijn prestatie van een maand geleden royaal, maar met 94,5 punten gingen de Nederlandse titel mee naar Susteren.

Thomas van der Ven en Desie Verhoeven speelden voor het eerst als duo, daarom schreven ze zich in in de derde divisie. Bij het Brabants Kampioenschap werden 87 punten behaald met het nummer On the edge van Frank Rademakers. Dit was ruim voldoende voor deelname aan het NK. Ook zij verbeterden hun prestatie ruimschoots. Met 90 punten haalden zij hun eerste Nederlandse titel binnen!

Van harte proficiat met dit mooie resultaat!

140628-lvdv-NKServaes 08  140628-lvdv-NKServaes 14 140628-lvdv-NKServaes 15