Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo harmonieHet ZomerAvondConcert van Harmonie Sint Servaes komende zondag start een half uur later. Vanwege de avondwake bij gelegenheid van het overlijden van de vrouw van ex-dirigent Leo Boeijen en de moeder van onze muzikant Bas Boeijen starten we om 19.30 uur in plaats van 19.00 uur.

Het concert zal hierdoor tot 21.30 uur duren.

Het concert vindt buiten plaats voor de Muziekfabriek aan de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. In de oude drukkerij van de Abdij van Berne heeft de Dintherse harmonie sinds enkele maanden haar verenigingsgebouw. Enkele weken geleden werd dit officieel geopend en ingezegend door Pastoor Joost Jansen. 

Zondag 6 juli a.s. is er gelegenheid om de harmonie met al haar geledingen te beluisteren. Zo kan er naar de slagwerkgroepen worden geluisterd, maar ook naar het opstap- en opleidingsorkest. Aan het einde van het concert zal het harmonieorkest voor u optreden. De toegang is gratis. Bij slecht weer gaat het concert gewoon door, maar wijken we uit naar de Klinkerij, onze grote repetitieruimte in de Muziekfabriek.

We heten u van harte welkom.