Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140706-phe-Harmonie _09Zondag 12 oktober geeft Harmonie St. Servaes uit Dinther samen met de Fanfare St. Lambertus uit Nistelrode een najaarsconcert. Het vindt plaats in de Muziekfabriek, het nieuwe onderkomen van de harmonie, dat zich bevindt op het terrein van de Abdij in Heeswijk. Het concert zal om 11.00 uur door de harmonie geopend worden.

 

Voor Fanfare St. Lambertus, onder leiding van Jos de Kleijn, is dit een mooie generale repetitie voor het concert rondom het thema “Film” dat zij een week later in haar thuishaven CC. Nesterle ten gehore zal brengen. De harmonie St. Servaes bereidt zich voor op het Jumbo Muziek Festival, een jaarlijks terugkerend event waar gestreden wordt voor de Albert van Zutphen wisseltrofee. Dit concert is de perfecte voorbereiding om daarna de puntjes op de ‘i’ te zetten.

De harmonie zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Van filmmuziek tot concertmarsen tot wat serieuzere stukken zoals ‘The Story of Anne Frank’. Een herkansing voor degenen die het bevrijdingsconcert wat op 18 september gegeven is hebben gemist.

Aan dit concert zit ook nog een feestelijk randje, de dirigent van de harmonie is dan namelijk jarig. We zien U graag op 12 oktober om 11.00 uur in de Muziekfabriek. Toegang is gratis.