Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo harmonieDe Dintherse harmonie heeft in het verleden een jaarlijkse donateursactie gehouden om vanuit de gemeenschap extra financiële steun te verkrijgen. Het vraagt immers nogal wat om een vereniging als de harmonie financieel gezond te houden. Hoge kosten van opleiding van nieuwe muzikanten en aanschaf van instrumenten maken het steeds weer een uitdaging om de exploitatie rond te krijgen. Dit jaar heeft de harmonie een ander actiemodel: 'Varkentje wassen'.  

Leden van onze vereniging hebben deze en volgende week een 'krasboekje' met daarop 25 varkentjes. U wordt door hen uitgenodigd mee te doen en een vakje open te krassen. Het bedrag wat u krast is uw bijdrage aan de vereniging variërend van € 0,50 tot € 3,00 per vakje. In ruil voor uw bijdrage krijgt u een waardecheque met kortingsbonnen, die u kunt besteden. U mag natuurlijk meerdere vakjes krassen.

We rekenen op uw steun als u onze leden tegenkomt op familiefeestjes of langs de deur. De opbrengst van deze actie gaat dit jaar naar de verdere inrichting van jeugdfaciliteiten in thuishonk 'De Muziekfabriek'. We hopen dat u vanuit de gemeenschap onze vereniging wilt ondersteunen, zodat wij ook in de gemeenschap blijvend van ons kunnen laten horen. Alvast bedankt! 

Namens alle leden,
Lambert van der Ven
voorzitter Harmonie Sint Servaes.