Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Logo Harmonie_St_ServaesKomende zondag vindt er een boeiende uitwisseling plaats tussen de jeugd van harmonie Sint Servaes en het studieorkest van de Heesche fanfare Aurora. Van 11.00 uur tot 12.30 uur kan er geluisterd worden naar eigentijdse muziek van het opleidingsconcert en het slagwerk van Servaes, maar ook naar het meer doorwerkte orkestgeluid van Aurora con Brio. De zaal is om 10.45 uur open en de entree is gratis.

Het opleidingsorkest staat onder leiding van Arian Deckers, waar de B-selectie van de slagwerkgroep door Tonn van de Veerdonk wordt gedirigeerd. In beide orkesten spelen muzikanten die tussen de 3 en de 5 jaar les hebben en al de nodige ervaringen hebben opgedaan in het samenspelen. Zij bereiden zich voor op een volgende stap naar het grote harmonieorkest en de A-selectie van de slagwerkgroep.

Aurora Con Brio bestaat uit ongeveer 35 muzikanten heeft in zich de opleiding van Aurora waardoor het voor 80% uit jongeren bestaat. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om de volwassen muzikant de gelegenheid te geven op niveau muziek te maken. Hun dirigent is Jeroen Kocken. 

Dit spectaculaire concert vindt plaats in de Muziekfabriek aan de Abdijstraat 53 5473 AC in Heeswijk. 
Het concert begint om 11.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Tussen de optredens door is er ook een korte pauze waar je tegen een kleine vergoeding kunt genieten van een lekker kopje koffie. 
U bent van alle harte welkom om te komen genieten van de prachtige muziek!!