Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Proms 2015Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2015 vindt in sportzaal de Zaert het inmiddels bekende Dinther Proms van harmonie Sint Servaes plaats. Elke vijf jaar organiseert de Dintherse muziekvereniging een kwalitatief hoogstaand en avondvullend programma met slagwerk- en harmoniemuziek in een sfeervolle ambiance met een vlot en verrassend muzikaal programma.  

Met gepaste trots presenteren we u Viking Entertainment als Eventsponsor van onze Dinther Proms editie 2015. Een jarenlange verbinding tussen het bedrijf van Frenk de Wert, zijn band Tilt en onze vereniging is de basis van de grote impuls die Viking Entertainment aan ons evenement geeft. We danken Viking Entertainment voor haar vertrouwen in ons evenement.  

Binnenkort zullen we ook de andere sponsoren bekendmaken en zal de speciale Proms-website worden gelanceerd. Direct na de zomervakantie is er gelegenheid tot het kopen van kaarten voor het muzikale hoogtepunt van Dinther in het najaar van 2015. Houd daarom vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober a.s. alvast vrij in uw agenda, zodat u niets hoeft te missen Viking Dinther Proms. 

Naast ons harmonieorkest zullen diverse aansprekende solisten voor het voetlicht treden, terwijl een eigentijds muzikaal combo een stevige ondersteuning aan het geheel geeft. De show zal worden omlijst met het koor Enjoy en de dansers van Souplesse. Kortom een prachtige muzikale reis door verschillende muziekstijlen, variërend van stevige rocknummers, poppy-meezingers, tot klassiek werk in een verrassend nieuwerwets jasje.  
Na het hoofdprogramma vindt er een afterparty plaats, waarmee tot in de late uurtjes nog nagepraat en nageswingd kan worden. Op vrijdag zal Tilt het podium betreden, terwijl op zaterdag de 6-mansformatie Noah als afsluiter van het promsconcert staat geprogrammeerd. 
 
Op zondag 1 november 2015 is er in dezelfde ambiance van sporthal de Zaert een muzikale ontmoeting van Jong en Oud. Jeugdorkesten uit de regio zullen samen met seniorenorkesten het podium betreden en een verrassende reeks optredens verzorgen van ’s ochtends  elf tot ’s middags vijf uur. 

Binnenkort leest u meer info over ons evenement, waarbij we u nader voorstellen aan de solisten, het koor en de dansgroep.