Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Harmonie St ServaesVoor Harmonie Sint Servaes uit Dinther is 2015 een bijzonder jaar. Eind oktober staat namelijk een weekend met promsconcerten op het programma. Maar voordat dat zover is, sluit Harmonie Sint Servaes traditioneel voor de zomervakantie het muziekjaar af met een sfeervol zomeravondconcert. Dit jaar vindt het zomeravondconcert plaats op zondag 12 juli aanstaande in de tuin van de Abdij van Berne voor De Muziekfabriek in Heeswijk-Dinther.

De weersvoorspellingen laten ook voor de komende dagen een zomers weerbeeld zien. Voortreffelijk weer voor een succesvol openlucht zomeravondconcert. Tijdens het zomeravondconcert van Harmonie Sint Servaes zullen alle orkesten van de vereniging zich aan de Dintherse gemeenschap en omgeving presenteren. Het belooft een swingende avond te worden met een hoog tempo en een tropisch en warm karakter. Laat u verrassen door het muzikale aanbod van Harmonie Sint Servaes. Het zomeravondconcert is een leuk avondje uit voor de hele familie. Iedereen is van harte welkom vanaf 18:30 uur in de tuin van de Abdij van Berne, voor De Muziekfabriek aan de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Het concert begint om 19:00 uur. De entree is gratis.

Harmonie Sint Servaes heeft voor u een twee uur durend programma in petto. Het eerste uur is vooral ingeruimd voor de allerjongsten. Het opstaporkest, het opleidingsorkest en de slagwerkgroepen B- en C-selectie zullen het repertoire domineren. Altijd leuk voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes om kinderen (maar ook volwassenen) aan het werk te zien, die nu enkele jaren samen met elkaar muziek maken. Het tweede uur is ingeruimd voor de A-selectie van de slagwerkgroep en het grote harmonieorkest. Zij zullen het publiek met vlotte en ook warme nummers vermaken.

We nodigen u allen uit ons zomeravondconcert bij te wonen, kennis te maken met de opleidingsorkesten van onze vereniging en te genieten van het meer gevorderde repertoire. De vrijwilligers van Harmonie Sint Servaes zorgen voor het natje en het droogje, zodat u zich heerlijk kunt vermaken. Wilt u meer weten over onze vereniging, bezoek onze website www.st-servaes.nl.solisten