Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

DSC04967Harmonie Sint Servaes uit Dinther hield zaterdag 15 januari haar jaarlijkse teeravond in Zaal de Toren in Dinther. Anne Marie Deckers en Ronnie van Grunsven werden in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig muziekjubileum. DJ Carl zorgde voor de muzikale omlijsting, waarbij het duo René Habraken en Ton van de Veerdonk voor een groot muzikaal hoogtepunt van de avond zorgde. 

Anne Marie Deckers startte in 1986 als 13-jarige op klarinet in het grote harmonie-orkest. In 2000 na de eerste Proms verruilde ze de klarinet voor de hoorn. Anne Marie is een zeer betrokken lid van onze vereniging. Ondanks het feit dat ze een jong gezin heeft én een man die vanwege werk en muziek vaak van huis is slaagt zij erin vrijwel altijd op de repetities aanwezig te zijn. Een ware prestatie. Daarnaast zorgt zij er ook voor dat haar man Arian de ruimte krijgt om wekelijks als dirigent actief te zijn bij ons opstap- en opleidingsorkest.

Ronnie van Grunsven is de verpersoonlijking van de ontwikkeling van onze drumband tot slagwerkgroep. Na eerst een aantal jaren in Vorstenbosch te hebben gespeeld kwam Ronnie in 1993 naar onze vereniging. Naast de snare-trom bespeelt Ronnie de bongo’s, de drums, diverse tropische slagwerkinstrumenten, maar bovenal op een hele fijnzinnige manier de pauken. Ronnie is hiermee een allroundmuzikant, die naast het muziekmaken zich ook in ondersteunende zin zeer verdienstelijk maakt in de vereniging.  

Beide jubilarissen werden tijdens de teeravond toegesproken door voorzitter Lambert van der Ven. Naast bloemen voor hun partners was er de speld, die hoort bij een zilveren jubileum en de bijbehorende oorkonde.

Na de huldiging kwam de teeravond goed op gang. Onder de goed afgestemde muziekkeuze van DJ Carl Verhoeven werd het een avond met ruimte om even te kletsen, maar bovenal te swingen en te dansen. Aan goede sfeer geen gebrek, zeker toen het duo René en Ton als onze huiszangers, een mooie mix van voor ons bekende Promsnummers en een reeks aanstekelijke meezingers ten gehore brachten. Na hun optreden nam DJ Carl alle aanwezigen tot in de late uurtjes op sleeptouw.

 We kijken, met dank aan DJ Carl, René en Ton en alle medewerkers van zaal de Toren, terug op een zeer geslaagde teeravond. “Een avond waar we weer een jaar op kunnen teren….”, aldus een van de aanwezigen.