Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

{jcomments on}110220_Trio_klassiekOp zondag 20 februari kunt u in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk genieten van prachtige muziek van Mozart, Schubert, Mendelssohn en Schumann. Frans en Dienke van Kimmenade  en Anne-Mieke Post-Smetsers  treden die middag voor u op in een prachtig concert.

Frans van Kimmenade

Anne-Mieke Post-Smetsers  zingt na een klassieke zangopleiding als soliste en maakt ook deel uit van zangkwartet Double Two. Ze zorgt professioneel voor een persoonlijke noot in zang en woord bij huwelijken en uitvaarten. Zij heeft een uitgebreid repertoire  opgebouwd voor de muzikale invulling van uitvaarten huwelijken, jubilea en andere vieringen.

Dienke van Kimmenade heeft een lange loopbaan bij het muziekonderwijs achter de rug. Daarnaast gaf ze de laatste 10 jaar les in de Nederlandse taal. Muziek bleef echter steeds haar grote passie, waarbij viool spelen en zingen haar meest geliefde hobby’s zijn. Ze zingt bij dubbelkwartet Musica Sacra en vrouwenkoor Sirena.

Locatie: Wapenzaal van kasteel Heeswijk

Twee concerten van 30 minuten.

Start: 14.15 en 15.15 uur.

Entree: € 3,00 (gratis op vertoon van toegangskaart kasteelmuseum bij voldoende vrije plaatsen in Wapenzaal)

Kijk op www.kasteelheeswijk.nl voor meer informatie.

was van kinds af aan verknocht aan de piano en studeerde in Tilburg af op het concervatorium voor piano. Zijn hart gaat naast  de werken van Bach speciaal uit naar de romantische periode met Chopin, Schumann, Brahms als lievelingscomponisten.   Zijn   grote   passie  werd het les  geven. Daarbij brengt hij zijn leerlingen met toewijding verder in hun technisch kunnen en algehele muzikale ontwikkeling.