Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Mi_Canto_KamerkoorIn samenwerking met Berne Anders verzorgt kamerkoor Mi Canto op dinsdag 3 mei aanstaande een uniek concert onder de titel "Vergeet mij niet als de oorlog voorbij is" in de abdijkerk van de Abdij van Berne. Het concert staat in het teken van de doden-herdenking op 4 mei. Het is een meditatief concert met de beleving van de levenscyclus in muziek, tekst en beelden.

Programma

Centraal in het programma staan de uitvoering van de Mauthausen cyclus van Mikis Theorodorakis en Five Hebrew Lovesongs van Eric Whitacre. Daarnaast brengt Mi Canto Hebreeuwse liederen ten gehore. Het programma wordt begeleid met beelden van kunstwerken en foto's van Afra de Jong die cultuurverschillen overstijgen. Roos_van_Well_-_violisteDe muziek wordt afgewisseld met teksten uit de gezongen liederen. De muzikale leiding is in handen van Enrico van Schaik, dirigent van Kamerkoor Mi Canto. Aan het concert wordt medewerking verleend door de violiste Roos van Well en de pianist Huub Sperber. Het concert wordt verbeeld met foto's en werken van Afra de Jong.

Het concert vindt plaats in de abdijkerk van de Abdij van Berne, Abdijstraat 49 te Heeswijk. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. De entree bedraagt tien euro, inclusief koffie of thee na afloop.

Kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar bij:
VVV Heeswijk, Raadhuisplaza 18a, 5473 CX Heeswijk-Dinther
Boekhandel Berne, Abdijstraat 53, 5473 AC Heeswijk-Dinther
Paperpoint, Sint Servatiusstraat 52a, 5473 GB Heeswijk-Dinther
en voor aanvang van het concert bij de ingang van de abdijkerk.

Reserveren kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten dat uw wenst. Kijk op onze website www.micanto.nl voor meer informatie.